Over ons

DNC Meubelen

Dé meubelspecialist met veel ervaring

De eigenaar van DNC meubelen heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de meubelsector. Vijftien jaar geleden zijn we klein begonnen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een groot productiebedrijf met een gevestigde naam op de markt. In die periode hebben wij al veel klanten tevreden kunnen stellen met onze service en prachtige meubels. Wij richten ons op zakelijke klanten, maar particulieren klanten kunnen uiteraard ook bij ons terecht. Wij maken voornamelijk banken, barkrukken en stoelen. We leveren aan cafés, restaurants, overheidsinstellingen, particulieren, winkels en ga zo maar verder.

Stijlvolle en functionele designs

DNC meubelen richt zich in de eerste plaats op comfort bij de meubels, maar het esthetische aspect speelt uiteraard ook een belangrijke rol. De materialen die wij gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en daardoor kunnen wij de duurzaamheid ook garanderen. Wij luisteren naar uw wensen en zitten uw theoretische idealen om in praktische meubels. Maatwerk is voor ons belangrijk. Wij gaan voor meubels die niet in de gangbare collectie passen. Wij gebruiken speciale materialen, stoffen, kleuren en afmetingen.

Advies

Wij kunnen niet alleen geweldige meubels op maat voor u maken, maar wij voorzien u graag van advies met betrekking tot het interieur of ander zaken. Wij staan altijd graag voor u klaar. Wij houden van directe lijntjes.

Carpenter using staple gun

Hoe wij het doen

Onze werkwijze

Wij ontwerpen uw unieke meubel op maat. We bespreken de maten, stijlen, afwerkingen, kleuren en materialen. Aan de hand hiervan maken wij een schets voor u.

Mooie meubels op maat begint met een verzoek. Wij zullen uw verzoek ontvangen en binnen 24 uur antwoorden!

Wij denken met u mee en geven persoonlijk advies via de telefoon, e-mail of bij ons op kantoor onder het genot van een kopje koffie. Nadat uw wensen en behoeften volledig duidelijk zijn, maken we een eerste voorstel. Er is altijd ruimte voor eventuele correcties.

Na goedkeuring starten we met de productie in onze eigen werkplaats. Onze ervaren vakmensen gaan met liefde aan de slag, daarna leveren en monteren wij uw meubelen persoonlijk. Ook nadat we hebben geleverd, staan ​​we altijd aan uw zijde! Heeft u vragen, bel of mail ons gerust.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN